“Bevételmaximalizálás”

Konferencia helyszín: Budapest, 2020. június 16. 09:00 – 17:00

A te fitness termed, a te tükröd.

Most megtudhatod, ki a legszebb a vidéken!

 

Álmod valóra vált, mikor megalapítottad fitness termed. Energiát és pénzt sem sajnálva kialakítottál egy működő rendszert, amelyben minden eddigi munkád és befektetésed értelmet nyert. Szép munka! Gratulálunk! Ennél nagyobb sikert nem is írhatnál fel képzeletbeli dicsőségfaladra. A rendszer működik, a vendégek már ismerik a termed, a szolgáltatásaid, a munkatársaid, és ami a legfontosabb, szeretnek hozzád járni, ami abban nyilvánul meg, hogy rendszeresen bérletet vásárolnak nálad.

 

Hogyan is lehetne ez ennél jobb?

Vállalkozóként számodra is biztosan ismerős az érzés, az a gondolat, ami mégsem hagy nyugodni. Elérted, amire vágytál, de hogyan lehetne még többet kihozni vállalkozásodból? Szerinted milyen folyamatokat és stratégiát eszközölnek a legnagyobb fitness termek? Ezeket a kérdéseket mi is feltettük magunknak annak idején, aztán követte őket száz másik. De a legfőbb cél mindig ugyanaz volt: A bevételmaximalizálás!

 

Aki azt állítja, megelégszik azzal amije van, az hazudik.

 

Persze nem lehet az ember állandóan elégedetlen, és vannak olyan helyzetek, amikor valóban örülni kell annak, ami van, de soha ne mondja senki, hogy nem vágyott többre, szebbre, jobbra. Na és most jön a lényeg! A már jelenleg is jól működő vállalkozásod is működhet úgy, mint egy igazi tank, ami letarol mindent maga előtt, és egyenesen az élvonalra tör. Ami számokban és görbékben kifejezve végülis azt eredményezi, hogy már csomagolhatsz is a legújabb Caribi körutazásodra, mert létrehoztál egy olyan önműködő, önmagát duzzasztó és folyamatosan fejlődő rendszert, amit nyugodt szívvel magára hagyhatsz akár hetekre is, biztonsággal tudni fogod, hogy minden úgy működik, ahogy azt a te maximalista éned elvárja.

 

Jól hangzik? Még nincs vége.

 

Számold össze, hányan dolgoznak jelenleg a termedben? Hárman, tizenhárman, harmincan? Rajtad kívül, ezek az emberek mit tesznek hozzá céged profiljához? A recepciós nem csak egy recepciós, ő a cég arca! Az, ahogyan bánik a vendégeiddel, ahogyan kínálja a termékeidet, az órákat, a gépeket, nagyban befolyásolja fitness termed megítélését. Mindez igaz az összes edzőre, takarítóra és mindenki másra is. Amikor megalapítottad ezt a céget, a te saját gyermekedet, biztosan a maximumot tetted bele, de vajon így tesznek munkatársaid is? Hogyan motiváld őket, hogy ez ne legyen kérdés? Milyen statisztikákra figyelj feltétlenül oda, hogy a bevételgörbéd hirtelen növekedésnek induljon? Mik azok a konkrét pontok, amiket ha egymás mellé rendezel, ki fog rajzolódni a tökéletes fitness terem ábrája? Eszméletlen sok részlet van, amikre ha kellően odafigyelsz, módosítod, csoportosítod, automatizálod, akkor rendkívül látványos eredményeket érhetsz el.

 

Az elfogadás egyenlő a középszerűséggel.

 

A fent felsorolt változásokhoz viszont lépések megtételére van szükség. Sokszor hajlamosak vagyunk elsikkadni a változtatást igénylő dolgok felett, mert úgy gondoljuk ez az egyszerűbb megoldás. Hosszútávon azonban az, aki nem tart lépést ebben a hatalmas piaci versenyben, aki nem újít és frissíti fel tudását, a cégében zajló folyamatokat és eszközöket, lassan a langyos vízben találhatja magát. Már Darwin is megmondta: “Nem a legerősebb fajok maradnak életben, hanem azok, amelyek a leginkább képesek alkalmazkodni.” Ez teljes mértékben igaz az üzleti életre is. Mi most ebben tudunk neked segíteni, konkrét módszerekkel, eszközökkel, gyakorlattal. Nekünk az az eredmény, ha te borzasztóan sikeres leszel, hiszen ez a későbbiekben minket is minősít majd! Nem titkolt célunk, hogy az általad elért sikerek mentén hirdessük majd tovább szakmai tudásunk gyümölcsöző hatását.

Itt jön a lényeg.

Ha elszántad magad a nagy lépésre, és elhatároztad, hogy te a legjobbat hozod ki vállalkozásodból, akkor tölts velünk egy egész napot, két kollégád vagy tulajdonostársad társaságában. Úgy állítottuk össze ezt a napot, hogy minden a vállalkozásodat érintő felmerült kérdésedre választ kaphass, hogy minden eddig nem ismert módszert elsajátíthass. Egy olyan konkrét eszközrendszert és szemléletmódot adunk a kezedbe, amivel garantált a látványos fejlődés. Ha részletesebben érdekel a program, akkor az alábbi felsorolásból megtudhatod, nagyjából miről is lesz szó.

 • Cél fontossága a bevétel maximalizálásában.
 • Eszközök a bevételed maximalizálásához:
  • Havi, heti célbevétel meghatározása.
  • Ciklizációra való pontos felkészülés. (Évkezdés, tavasz, nyár, ősz, karácsonyi akció).
  • Áremelés a tömegtermékeidnél
  • Célbérlet pontos meghatározása, árral együtt.
  • Áremelés időzítésének átbeszélése, saját klubtagsági bevezetése.
  • Bérlet struktúra kialakítása, a vendég életút szerinti elköteletéséhez.
  • Miért a termelésért fizetünk kérdéskör átvilágítása.
  • Megfelelő személyzet kiválasztása, vagy oktatása a recepción. (Nem csupán a kiszolgálás a cél, hanem az értékesítés).
  • Minden pozícióra vonatkozó érdekeltség, motivációs rendszer kialakítása. (Recepciós, tréner, személyi edző, menedzsment, üzletvezető…stb.).

A fenti témák átbeszélése mellett, a megfelelő ellátásra is gondoltunk.

Korgó gyomorral nem lehet gondolkozni, ezt jól tudjuk mi is! Ezt figyelembe véve, az együtt töltött idő alatt, természetesen biztosítjuk az egész napi ellátásotokat is! (Délelőtti étel bekészítés, teljes értékű ebéd, illetve folyamatos üdítő, víz, kávé és ropogtatnivaló áll majd rendelkezésetekre kifulladásig.) A nap végére észre fogod venni a rést a pajzson, hogy a te termed esetében mik azok a pontok, eszközök, amiken ha változtatsz, fejlesztesz, akkor garantált lesz a bevételnövekedés!

Még valami.

Nem fogunk rádsózni új multifunkciós fitness gépeket több millió Ft értékben, nem célunk elhitetni veled, hogy ha megveszel még x számú berendezést, fejlesztést, akkor te leszel a number one. Ez nem erről szól. Azonban a kiválóan működő vállalkozáshoz vezető úton, biztos tudást adunk a kezedbe. Mi már ezen végigmentünk, ezért pontosan tudjuk, milyen hibákat lehet elkövetni egy nem jól átgondolt rendszerrel. Ezt a részét most megspóroljuk neked.

Mikor és hol jelentkezhetsz? Hát itt és most! 

Árak:

249 000 Ft + áfa / klub / 2 fő

Minden további résztvevőnek a klubból: 29 900 Ft + ÁFA / fő

2020. május 15-ig befizetve csak 179 900 Ft + ÁFA

100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garancia. Pénzvisszafizetés feltétele: 1. együttműködő részvétel a konferencia elejétől a végéig 2. a pénzvisszafizetési igény írásos indoklása a szervezők felé, a konferencia záró köre után. Ha a feltételek teljesülnek, akkor a szervező 5 munkanapon belül visszautalja a teljes konferenciadíjat.

A Bevételmaximalizálás konferenciára itt azonnal tudsz is jelentkezni:

aki segíteni fog
Báthori Nikolett

Telefon : + 36 70 363 4753

E-mail: b.nikolett@wellnessgate.hu

időpont

2020.06.16.

09:00 – 17:00

Regisztráció 08:30-tól

Helyszín

Holiday Beach Budapest

1039 Budapest, Piroska u. 5.

Wellness Gate 2019 © All Rights Reserved. Designed by Welness Gate

Blogértesítő