A túlélés stratégiája, fitness termek számára

A túlélés stratégiája, fitness termek számára

Mai napon esetleg még az a kérdés, hogy bezársz, vagy csak 15:00-ig tartasz nyitva és megszünteted a csoportos óráidat, meghallgatod annak a vendégednek a panaszát, aki este jönne edzeni hozzád és nem jöhet, és annak a panaszát is, aki felelőtlennek tart mert nem zársz be. Lényeg, hogy nem tudsz jó lenni mindenkinek, fogadd el ezt bátran!

Holnap viszont az lesz a kérdés, hogy fizesd-e a munkatársaidat és egyáltalán lesz-e miből fizetned őket. Hogyan kompenzálod a bérletes vendégeidet, mennyit hosszabítasz a bérleteken az újranyitást követően.

Az első héten még az köti le figyelmedet, hogy a vendégeidnek válaszolgatsz, edzőidben, recepciósaidban tartod a lelket, reménykedsz, hogy ez csak 1-2 hétig tart és feszülten figyeled a híreket.

De nemsokára azt számolgatod majd, hogy hány hónapra való túlélési tartalékod van

Fontos, hogy reálisan lásd a lehetőségeidet, lásd a kihívásokat amikkel szembesülsz, ám ami ennél talán még fontosabb:

Tudnod kell azt, hogy ez egy hatalmas lehetőség számodra és a vállalkozásod számára

Nem, nem őrültünk meg, hogy ilyet írunk le! Gondolj csak bele, hogy az elmúlt hónapokban, esetleg években, amióta a termedet üzemelteted miből volt a legnagyobb hiányod? Mi hiányzott ahhoz, hogy jobbá, profibbá, gördülékenyebbé tedd a termed működését? Miért nem léptél meg bizonyos változásokat, amikről tudtad, hogy szükségesek lennének a további fejlődéshez, a magasabb bevételhez?

Az idő az, amit most megkaptál és ami megfizethetetlen

Igen, most van időd, lehetőséged és tudásod arra, hogy tudatosan, távolabbról ránézz a vállalkozásodra és újratervezz. Olyan ez, mintha visszamennél az időben és megnyitnád az új termedet, ám most minden tapasztalat a birtokodban van, tudod, hogy miket érdemes másként csinálnod ahhoz, hogy profibban működhess, és magasabb bevételre és nyereségre tehess szert. Lehetséges, hogy ez az esetleges kényszerleállás a legjobb dolog ami a vállalkozásoddal történhetett?

Élj a lehetőséggel, alkalmazkodj és legyél Te a túlélő, legyél Te a nyertes!

Ha nyertes akarsz lenni, akkor most már csak egy kérdés maradt hátra: hogyan csináld mindezt?

Az elkövetkező pár hétben folyamatosan töltjük fel ide a túléléssel és sikeres újranyitással kapcsolatos írásainkat és küldjük ki a hírleveleket, melyekben végig fogunk menni minden olyan területen és feladaton, amire figyelned kell és amivel érdemes lesz foglalkoznod a következő időszakban.

Célunk, hogy a fitness termek üzemeltetői sikeresebbek legyenek, tudatosabban dolgozzanak, több szabadidejük maradjon, könnyebben tudjanak magasabb fizetést kitermelni/kitermeltetni a dolgozóik és önmaguk számára egyaránt.

Hírlevelünkre feliratkozni a főoldalon, vagy a Hírlevél menüpont alatt tudsz!

Legyünk együtt nyertesek!

Üdvözlettel:

Wellness Gate csapata

Legutóbbi bejegyzések

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Wellness Gate 2019 © All Rights Reserved. Design by WelnessGate.

Blogértesítő