“Hozd ki a legtöbbet a rendszeredből!”

Konferencia helyszín: Budapest, 2020. február 25. 09:00 – 17:00

Élő tudásbázis a Wellness Gate rendszer használóinak

 

A Wellness Gate rendszer használata során felmerülhetnek kérdések, amelyeket az általad kiválasztott támogatásnak megfelelően igyekszünk meg is válaszolni neked, napokon belül vagy akár azonnal. Mivel folyamatosan növekszik a felhasználók száma, így támadt egy fantasztikus ötletünk! Sok csatornán érkezik felénk rengetegféle kérdés az általunk használt folyamatokkal kapcsolatosan. Mivel a Wellness Gate egy folyamatosan frissülő, fejlődő rendszer, előfordulhat, hogy vannak olyan részei, amiket jelenleg nem is használsz, vagy nem tudod pontosan, hogyan is lehetne alkalmazni a te vállalkozásod esetében. Mindemellett a rendszer használata önmagában egy szuper dolog, de érdemes képben lenni a frissítéseivel és az általa nyújtott összes lehetőséggel. Ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne összehozni egy nagy csoportba minden felhasználónkat és csapni egy „élő tudásbázis napot”, ahol minden kérdésre válaszolunk, mindent frissítést bemutatunk és nem mellesleg jó hangulattal, finom ebéddel és meglepetés szolgáltatáscsomaggal is készülünk! Na de lássuk pontosan, miről is van szó!

 

Ha már van egy aduász a kezedben, akkor használd ki az általa nyújtott összes lehetőséget!

Először is nagyon örülünk, hogy Téged is a Wellness Gate felhasználói között tudhatunk! Számunkra óriási büszkeség, hogy a rendszerünk sokrétűsége, alkalmazkodóképessége és moduljai megfelelnek a vállalkozásodban felépített elvárásoknak. Azonban tudnod kell, hogy a Wellness Gate rendszere továbbra is állandó fejlesztés alatt áll, így előfordulnak frissítési szakaszok az ő életében is. Ezért, ha nem foglalkozol az elérhető frissítésekkel, egy idő után elavultnak hathat. Mint ahogyan az összes okostelefonra is automatikusan érkeznek a frissítések, úgy ennek a szoftvernek is szüksége van a karbantartásra. Az elérhető frissítések által folyamatosan finomodik, bővül az általunk nyújtott lehetőségek tárháza, ezért érdemes képbe kerülni az általa nyújtott összes lehetőséggel.

 

Közös érdeklődés, közös célok, egy csapat

Elsősorban tudjuk, hogy neked nem az a lényeg, hogy a mi rendszerünket használd, hanem az, hogy flottul működjön a vállalkozásod. Ehhez pedig tartani kell a lépést a versenytársakkal, fel kell venni a ritmust és soha nem szabad ellustulni. A jelen piaci helyzetben egyetlen pillantás alatt az élmezőnyből a hátsó sorba kerülhetsz, ha nem alkalmazkodsz időben. Ezért érdemes a Wellness Gate által nyújtott lehetőségeket is teljes mértékben kihasználni. A tudásbázisos napon csak olyan tulajdonosokkal, üzemeltetőkkel találkozhatsz, akikkel egy cipőben jársz, hiszen mindannyian ugyanazt a rendszert használjátok. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az ehhez hasonló konferenciákon partnereink a tőlünk kapott információk mellett egymásnak is segítenek, ötleteket adnak, együtt gondolkoznak, ami óriási töltetet ad számukra és számunkra is!

Wellness Gate tudásbázis részletesebben

 

Nem kerülgetjük a forró kását. Lássuk, hogy miért éri meg csatlakozni hozzánk a fent említett, Wellness Gate Tudásbázis napján. Az alábbi témákat fogjuk részletesen kivesézni:

  • Tippek a hatékony árurendeléshez.
  • Főbb statisztikák gyors és egyszerű használata.
  • Lehetséges akciók beállítása – automatikus kedvezmények, ajándékok számolása, beállítása (pl.: kedvezményes ár a turmixra annak, akinek havi bérlete van).
  • Hatékony kommunikáció a vendégeiddel – adatok átadása külső levelező/CRM rendszernek.
  • Illetve minden olyan egyéb kérdésre válaszolunk, ami a program használata során eddig bármikor felmerült benned.

A konferenciát a Wellness Gate rendszer ősatyja, Tóth Tamás tartja majd, akinek a bemutatkozóját itt meg is találod.

A konferencia időtartama 8 óra. Ez idő alatt készülünk neked üdítővel, vízzel, kávéval, rágcsával és svédasztalos ebéddel.

Időpont:

2020. február 25.

A konferencia napján különleges meglepetéssel készülünk Neked! Annyit talán megsúghatunk, hogy igen sokat spórolhatsz a jövőben, ha részt veszel a rendezvényen. Minden résztvevőt ajándék szoftverfrissítéssel várjuk!

Árak:

59 900 Ft + áfa / klub / első fő

Minden további résztvevőnek az adott klubból: 14 900 Ft + áfa

Hozd ki a legtöbbet a rendszeredből 2020.01.21.
Hozd ki a legtöbbet a rendszeredből 2020.01.21.
Hozd ki a legtöbbet a rendszeredből 2020.01.21.

A Wellness Gate Tudásbázis Konferenciára itt jelentkezhetsz:

aki segíteni fog
Báthori Nikolett

Telefon : + 36 70 363 4753

E-mail: b.nikolett@wellnessgate.hu

időpont

2020.02.25.

09:00 – 17:00

Regisztráció 08:30-tól

Helyszín

Holiday Beach Budapest

1039 Budapest, Piroska u. 5.

Wellness Gate 2019 © All Rights Reserved. Designed by Welness Gate

Blogértesítő