Wellness Gate szoftver

Csatlakozz a legjobbak közé, használd te is a legsimulékonyabb klub irányítási szoftvert!


A magyar klubtulajdonosok aduásza.

 

Ha klubod van, akkor erről mindenképp hallanod kell!

Mitől lesz egy klub maga a kánaán? Nem csak a vendégeknek, hanem az ott dolgozóknak, és legfőképp magának a tulajnak is? A tökéletesség nem akkor születik, amikor elvárjuk tőle a sok befektetett munka után, hanem akkor, amikor rádöbbensz, hogy minden magától működik, és neked nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a beáramló, folyamatosan emelkedő bevételed. Na jó azért sose dőlj hátra igazán, hiszen egy jó tulajdonos mindig résen van. Ugye? De azért mégis van egy megkívánt pozitív állapot, amit ha elérsz, akkor végre elmondhatod, hogy te megtetted a tőled telhető maximumot, és a legalkalmasabb módszereket használod, a legprofibb emberekkel dolgozol, hogy a te vállalkozásod ne csak a középszerű “Igen jártam ott, de többet nem hiszem, hogy megyek” vendégvélemények közé tartozzon. Na de hogyan is lehet eljutni erre a szintre? Hogyan lehet olyan felejthetetlenné és simulékonnyá tenni a piacon egy fitness termet, játszóházat, sportlétesítményt, vagy akármilyen wellness központot, hogy a ranglistán rögtön az elsők közé kerülj vele? Most figyelj, mert van egy brutál jó, 3 lépéses listánk, amit ha megfogadsz, ujjtördelve várod majd, hogy máris használatba vehesd, frissenszerzett tudásod. Íme az a 3 bizonyos alapkő, amit soha ne hagyj ki.

Első. Figyelj oda az alkalmazottak munkájára.

Most ne arra gondolj, hogy nagyítóval át kellene vizslatnod minden ott dolgozó ember munkáját. Egész másról van szó. Kezdj el odafigyelni arra, hogyan végzik a munkafolyamatokat a dolgozók. Kinek milyen apró problémái adódnak a munkavégzése során? Mennyire tudnak azonosulni az általad kiadott feladatokkal? Például, egy recepciós alapvetően nem csak azért ül vagy áll ott, hogy átvegye a pénzt a vendégektől. Ennél sokkal többre hivatott! Ő a céged arca! Vele találkoznak először a vendégeid. Az ő mosolyán, készségéességén múlik az, hogy a későbbiekben neked hány visszajáró ügyfeled lesz! Ennek tekintetében látnod kell, hogy ő milyen folyamatokat kezel, hogyan teszi azt, mit ajánl vagy nem ajánl az ügyfeleknek, és tudnod kell, milyen eszközöket adsz a kezébe, amitől ő elégedett lesz, és 100%-osan vidáman és pozitívan fogja tudni végezni munkáját. Ugyanez igaz, a nálad edzést, úszást, órát tartó sportolókra, tanárokra, egyéb szereplőkre. Ők is sokkal nagyobb kedvvel és ajánlással jönnek hozzád, ha megkönnyíted a munkájukat bizonyos eszközökkel. Na de mégis hogyan?

Itt jön a második. Alakíts ki egy átlátható rendszert, amiben mindenki jól érzi magát.

A fentebb felsorolt elvárásokra, akkor születhet egy tökéletes megoldás, ha egy jól átlátható és mindenki által könnyedén használható rendszert alakítasz ki a vállalkozásodban. Egy olyan rendszert, ami által a recepcióstól kezdve, a takarítón, tanárokon, gondnokon át, mindenki komfortosan érezheti magát, és végül a legfontossabb szereplő, a te ügyfeled is azt érezheti, hogy ő az első, minden szolgáltatásod, terméked az ő érdekét és kényemlét szolgálja. Na de hogyan varázsolj elő egy ilyen flottul és gördülékenyen működő rendszert a zsebedből?

Íme a harmadik alapkő. Ne aggódj, közel a megoldás!

Egyáltalán mi lenne ez pontosan? Egy szabályzat? Egy ezer oldalas könyv, amit ha mindenki elolvas, akkor érteni fogja, hol is van pontosan az ő helye a gépezetben? A mai modern világban már elképzelhetetlen, hogy cetliken és papírfecniken rögzítsünk mindent. Nem várhatod el azt sem, hogy az ügyfélnek, vagy a kollégádnak a kezébe nyomsz egy könyvet, hogy olvassa el, és csak utána lépjen be a vállalkozásod kapuján. Nem elriasztani akarod az ügyfeleket és dolgozókat, hanem magadhoz láncolni. Szóval annyi biztos, hogy ez a rendszer egy nem kézzelfogható, sokkal inkább könnyedén, és mindenki számára érthetően alkalmazható eszköz a hétköznapokra. Na figyelj, Itt jön a lényeg! Nem a te feladatod, hogy kitaláld és megvalósítsd ezt az átlátható, simulékony és mindenkihez profin alkalmazkodó valamit. Ez a rendszer már elkészült, létezik! Sok-sok évnyi próbálkozás, tapasztalás, hiba és javítás után, készen áll arra, hogy téged, a te vállalkozásodat szolgálja! Neked csupán egyetlen feladatod van vele: Használni!. Na de mi is ez a rendszer pontosan?

Wellness Gate – klub menedzsment szoftver

Rendszerünket úgy terveztük és fejlesztettük az elmúlt 17 évben (2002-től), hogy a személyre szabás után bármilyen klubban használható legyen, ahol időszakos vagy alkalmas jegyek bérletek vannak. Alkalmas fitness, golf, falmászó, fallabda, tenisz, tánc és számos más klub vendégeinek beléptetésére, büfé kezelésére és akár a teljes klub üzemeltetésére.

Rendszerünk segítségével már alap számítógépes ismeretekkel is képes leszel a sportklubod vezetésére, gazdaságos üzemeltetésére, és elszámoltatására.

A szoftver használata nagymértékben segíti a munkádat, melyek – tudjuk – roppant sokrétűek (tulajdonosként, üzletvezetőként, szakmai vezetőként, marketingesként és néha könyvalőként is kel működnöd). Természetesen a  nagyobb klubokban is megvannak ezek a posztok, csak az esetek többségében ezteket a munkákat egy-egy külön munkatárs végzi.

 

Amit klubvezetőként mindnyájan tudni szeretnénk, hogy: “A lehető legjobban üzemel a klubom?”

A program tartalmazza az ehhez szükséges információkat, statisztikákat, táblázatokat, de érdemes ellátogatni konferenciáinkra, ahol bővebben foglalkozunk az üzemeltetés kérdéseivel.

A Wellness Gate program, 2002 óta folyamatosan fejlődik, a felhasználók, a klubvezetők, a tulajdonosok, a recepciósok és a klub többi munkatársainak könnyebb munkavégzése érdekében. 

A szoftver bevezetését követően jelentősen egyszerűsödnek a munkafolyamatok és a kontrollra fordított idő is csökken, így a vezetőségnek marad ideje a cégfejlesztésre, a szakmai munkára.

 

A célunk, hogy a beléptető program használatával
mindenki hangulata javuljon:

  • a vendéged gyorsan bejut
  • a recepciósod könnyen és gyorsan végzi a munkáját
  • gyors és pontos képet kapsz a klubod “életéről”
  • teljes kontroll alatt tarthatod a bevételeidet
 
 

Nézd meg élőben a Wellness Gate szoftver működését!

Jelentkezz és gyere el az általunk üzemeltetett Klubba, mi pedig megmutatjuk, hogyan üzemeltetünk hatékonyan a Wellness Gate szoftverrel. Sőt beállhatsz a pultba és a gyakorlatban nézheted meg, hogy mennyi idő beléptetni egy vendéget, kiszolgálni üdítővel egy másikat, vagy a távozó vendéggel kifizettetni a tartozását.

Azonnal jelentkezhetsz is egy ingyenes személyes szoftver bemutatóra:

Wellness Gate 2019 © All Rights Reserved. Designed by Welness Gate

Blogértesítő