Wellness Gate támogatási előfizetések

A támogatási lehetőségek lényege, hogy te kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb konstrukciót.

Üdvözlünk a Wellness Gate iránt érdeklődők körében! Ha a program bérlésén, vagy vásárlásán gondolkodsz, akkor itt van néhány plusz infó, amit semmiképp ne hagyj ki.

Ha ezen az oldalon jársz, akkor bizonyára kacsingatsz a Wellness Gate program bérlése, vagy megvásárlása felé, csak még nem tudod, hogy ez pontosan mivel jár. Ne aggódj, az alábbiakban minden számodra fontos részletet megtudhatsz, ha most tovább olvasol.

A Wellness Gate, (továbbiakban WG) program bérlése, vásárlása

A WG szofver használata által, klubod minden területét átláthatóan és visszakövethetően irányíthatod, ezáltal megkönnyítve kollégáid munkavégzését és ügyfeleid kiszolgálását is. Ha úgy döntesz, hogy a WG szoftvert most nem megvásárolni, hanem bérelni szeretnéd tőlünk, akkor a bérlet mellé is kérhetsz támogatói munkát is, így a szoftver használata során felmerülő összes kérdéskörre való megoldást is rögtön a kezedbe adjuk. De mit is jelent pontosan ez esetben a támogatás szó?

WG szoftver kiegészítő, támogatási lehetőségek 

Egy vállalatirányítási rendszer használatánál fontos tényező, hogy legyen a vállalkozásodban legalább egy ember, aki rendszergazdaként foglalkozik a beüzemelés után, a program akadálytalan működésével. A WG egy olyan rendszer, amelyben minden, a vállalkozásodat érintő fontos dokumentumot és eszközt (például ügyféladatbázis, blokk kiadás, vonalkódok, öltözőszámok…stb.) egyszerre használsz. Ezért rendkívül fontos, hogy a program használata során, mindig képben legyél az aktuális frissítések telepítésével, a dokumentumok tárolási módjával, és minden olyan rendszergazdai tényezővel, amelyek által a WG működik. De nem mindenkinek van rendszergazdája, és nem elvárható, hogy a vállalkozásod indítása vagy irányítása mellett, ilyen szintű számítógépes tudással is rendelkezz, ezért találtuk ki a támogatási program lehetőségét.

A támogatási lehetőségek lényege, hogy te kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb konstrukciót.

Nem mindenkinek van szüksége a teljes körű támogatásra, mert ő maga, vagy a rendszergazdája képes ellátni egy tucat olyan feladatot, amihez nincsen szüksége külső segítségre. Viszont ha úgy érzed, hogy bizonyos részekben biztos a segítségünket szeretnéd majd kérni a program használata során, mi lehetőséget biztosítunk neked erre. Nem kell megijedni, a beüzemelésnél minden apró részletet el fogunk neked mondani, hogy pontosan tudd mi az, amire számíthatsz. A WG egy bejáratott, rendkívül simulékonyan működő vállalatirányítási rendszer, így biztosan nem lesz vele problémád, viszont ahogy az autódat is olajcserére viszed, úgy a WG-t is karban kell tartani.

A Wellness Gate egy teljes mértékben a te vállalkozásodra szabható szoftver, ezért a szükséges támogatási csomag használata is attól függ, hogy a te klubod esetében mely funkcióit használod a szoftvernek.

Nem szeretnénk rádsózni egy olyan támogatási opciót, amire neked valójában nem is lenne szükséged, hiszen minden vállalkozás esetében mások az igények és a feltételek. Ezt figyelembe véve, összeállítottunk 6 különböző támogatói csomagot, amelyek közül te választhatod ki, a vállalkozásodhoz legjobban passzoló, számodra leginkább megfelelő szolgáltatást. Lejjebb lapozva azonnal meg is tekintheted ezeket a csomagokat, árakkal együtt. Nyálazd át nyugodtan, és ha kérdésed van, természetesen segítünk a kiválasztásban is.

 

Wellness Gate 2019 © All Rights Reserved. Designed by Welness Gate

Blogértesítő